MilAnSa Personeelsdiensten sponsor bij RKFC Lindenheuvel

LogoMilAnSaPD2015-RKFCLindenheuvel

MilAnSa Personeelsdiensten is met ingang van 1 januari 2016 sponsor bij RKFC Lindenheuvel.

Wat betekent dit voor RKFC Lindenheuvel?
MilAnSa Personeelsdiensten biedt RKFC Lindenheuvel de mogelijkheid om wekelijks een bijdrage aan de verenigingskas te verdienen.

Voor sponsoren of begunstigers!

Hoe?
De sponsoren of begunstigers van RKFC Lindenheuvel kunnen een vacature plaatsen én leidt dit tot een succesvolle match, dan doet MilAnSa Personeelsdiensten voor elk gewerkt uur een storting in de verenigingskas van RKFC Lindenheuvel.

U heeft als sponsor of begunstiger van RKFC Lindenheuvel geen vacature?
U kunt ook uw huidige uitzendkracht op de payroll van MilAnSa Personeelsdiensten laten omzetten. Dit leidt meteen tot een storting in de verenigingskas van RKFC Lindenheuvel door MilAnSa Personeelsdiensten voor elk gewerkt uur.

Heeft u een vacature of een uitzendkracht aan het werk?
Neem dan contact op met Sascha Pütz van MilAnSa Personeelsdiensten of klik hier hoe u een vacature kan doorgeven aan MilAnSa Personeelsdiensten gekoppeld aan onze vereniging.

Voor leden!

Hoe?
Schrijft een lid van RKFC Lindenheuvel zich bij MilAnSa Personeelsdiensten in als werkzoekende én leidt dit tot een succesvolle match, dan doet MilAnSa Personeelsdiensten voor elk gewerkt uur een storting in de verenigingskas van RKFC Lindenheuvel.

U werkt al als uitzendkracht of via payroll bij een werkgever?
Dan kunt u bij uw werkgever vragen of u kunt overstappen naar de payroll van MilAnSa Personeelsdiensten. Dit leidt meteen tot een storting in de verenigingskas van RKFC Lindenheuvel voor elk gewerkt uur.

Bent u op zoek naar een baan?
Neem dan contact met Sascha Pütz op van MilAnSa Personeelsdiensten of klik hier hoe u zich kan inschrijven als werkzoekende bij MilAnSa Personeelsdiensten gekoppeld aan onze vereniging.

 

Zo kunnen wij een win-win situatie creëren voor alle betrokken partijen!!