Wij sponsoren graag uw vereniging!

WIJ SPONSOREN GRAAG UW VERENIGING!

MilAnSa Personeelsdiensten wil iets betekenen in het sociale leven, zo ook voor het verenigingsleven in de regio. Daarom biedt MilAnSa Personeelsdiensten u de mogelijkheid om een bijdrage aan de verenigingskas te verdienen en in samenwerking met onze partner Beautiful, Healthy & Fit voor uw eerste elftal bidons en hypotone drank.

Hoe? Allereerst meldt u uw vereniging aan. Vervolgens nemen wij contact op met de vereniging om ons voorstel toe te lichten.

Schrijft een verenigingslid of relatie van uw vereniging zich bij ons in als werkzoekende door uw aanbeveling én dit leidt tot een succesvolle match, dan doen wij een storting in de verenigingskas van uw vereniging. Dit kan ook door een relatie bij ons aan te melden die vacatures heeft, waar wij voor mogen zoeken. Ook hiervoor geldt weer dat een succesvolle match leidt tot een storting in de verenigingskas. Zo kunnen wij een win-win situatie creëren voor de betrokken verenigingen.

Daarnaast bieden wij per ingevulde vacature  in samenwerking met onze partner Beautiful, Healthy & Fit voor uw eerste elftal 1 CR7 Drive Bidon en CR7 drive aan (CR7 Drive is een koolhydraten-elektrolyten drank voor het behoud van het uithoudingsvermogen tijdens langdurige beweging. Ideaal om te consumeren tijdens inspanning of sport, ontwikkeld in samenwerking met Cristiano Ronaldo, een van de elitespelers binnen wereldvoetbal).

Interesse? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier!

[Contact_Form_Builder id=”2″]