ONZE DIENSTEN

ONZE DIENSTEN

Bent u op zoek naar gespecialiseerd personeel en heeft u behoefte aan een gesprekspartner met verstand van zaken? Dan bent u bij MilAnSa Personeelsdiensten aan het juiste adres!

MilAnSa Personeelsdiensten is door zijn betrouwbare contacten in binnen- en buitenland in staat om u snel te voorzien van vakkundig personeel.
MilAnSa Personeelsdiensten levert ook vaklieden uit voormalig Oost-Duitsland voor diverse werkzaamheden.
U kunt hierbij denken aan ijzervlechters, timmerlieden, metselaars, tegelzetters, stratenmakers , lassers, schilders enz.
Vanwege de economische situatie in met name het oosten van Duitsland zijn daar nog voldoende goed geschoolde vaklieden te vinden.
MilAnSa Personeelsdiensten maakt hiervoor gebruik van een betrouwbaar netwerk van bemiddelaars dat aldaar het personeel voor ons selecteert.
MilAnSa Personeelsdiensten zorgt voor een goede huisvesting in de regio en begeleiding van deze mensen en regelen alle papieren rompslomp zoals sofi-nummers, verzekeringen en contracten.

Zoekt u personeel of wilt een vrijblijvende kennismaking?
Graag komt MilAnSa Personeelsdiensten met u inDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om e.e.a. persoonlijk toe te lichten.